Η αποστολή των παραγγελιών μπορεί να γίνει μέσω της συνεργαζόμενης με την ΒIGMAN εταιρίας ταχυμεταφορών (courier). Η εταιρία ταχυμεταφορών παραδίδει στη διεύθυνση που εσείς επιθυμείτε (σπίτι, δουλειά, κλπ), με εξαίρεση τις περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών όπου την παραγγελία σας παραλαμβάνετε από το κοντινότερο υποκατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών. Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας και βάσει διαθέσιμων αποθεμάτων η παράδοση διεκπεραιώνεται μέχρι 14  ημέρες από την παραγγελία. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη και ισχύει ενιαία χρέωση (3,90€ τελική τιμή με ΦΠΑ) ανεξαρτήτου τρόπου αποστολής, περιοχής, μεγέθους/βάρους παραγγελίας κλπ. Η εξόφληση των εξόδων αποστολής γίνεται με την παράδοση των εμπορευμάτων (για πληρωμές με αντικαταβολή) ή με απευθείας χρέωση της πιστωτικής κάρτας (για πληρωμές με πιστωτική κάρτα).Στις περιπτώσεις όπου η αξία της παραγγελίας ξεπερνά το ποσό των 50€, η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • 1. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν υποστεί φθορά ή καταστροφή κατά την μεταφορά του, η εταιρία αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή του.
  • 2. Έχετε δικαίωμα αλλαγής προϊόντων ισόποσης αξίας, εφόσον αυτά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή μεταποιηθεί, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους. Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται με δικά σας έξοδα αποστολής.
  • 3. Για επιπλέον διευκρινίσεις και πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα: 2310 487550 και 551 Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-18:00 ή να στείλετε e-mail: support@bigman.gr